Over Young Professional Recruitment

Young Professional Recruitment is een lokaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op starters en professionals in de technische sector met een MBO diploma of een Bachelor-, Master- of PHD-titel. In Nederland ligt onze voornaamste focus op de regio Noord en Zuid Holland. 

De wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers staan in onze dienstverlening centraal en onze professionele adviseurs zorgen voor een uitstekende aansluiting tussen beiden. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de functiegebieden en branche waarin wij werkzaam zijn. In combinatie met persoonlijke betrokkenheid en doorzettingsvermogen, zijn zij een uitstekende gesprekspartner voor zowel een professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als een starter die op zoek is naar een eerste functie na zijn/haar opleiding. Voor onze opdrachtgevers zijn onze adviseurs volwaardige sparringpartners voor alle wervingsvraagstukken.

Contact

Young Professional Recruitment
Baronie 54
2404 XG Alphen a/d Rijn

0172-820993

KVK:70514712
Design Engineer

Design Engineer

Geplaatst op: 2019-08-14

Functieomschrijving Als een designer ben je binnen een team van engineers verantwoordelijk voor het creëren van ontwerp concepten vanaf de eerste stap van ideeontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelij...

Lees meer Meer nieuws
Project Engineer

Project Engineer

Geplaatst op: 2019-05-23

Functieomschrijving Bij deze opdrachtgever werk je in teamverband en zelfstandig aan machines, constructies en complete installaties. In deze functie verwerk je zowel configureerbare machines als unieke nieuwe ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.