Over Young Professional Recruitment

Young Professional Recruitment is een lokaal arbeidsbemiddelingsbureau gericht op vaste functies en lange termijn relaties tussen professionals en onze opdrachtgevers. Wij helpen zowel starters als professionals met een MBO diploma of een Bachelor-, Master- of PHD-titel bij het vinden van een droombaan waarbij het maximaliseren van het potentie van de individu de leidraad is. Onze specifieke marktkennis beslaat de werktuigbouwkundige en elektrotechnische sector in Noord- en Zuid-Holland. Wij staan ervoor open iedereen zo goed mogelijk bij te staan in hun zoektocht en zijn trots op onze staat van dienst waarbij diversiteit en gelijke kansen de norm zijn.

De wensen en ambities van professionals en opdrachtgevers staan in onze dienstverlening centraal en onze specialistische adviseurs zorgen voor een uitstekende connectie tussen beiden. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de functiegebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde en kunnen daardoor goed doorgronden waar een professional naar op zoek is en welke invulling voor de opdrachtgever van toepassing is. Hoewel onze focus ligt op het zorgen voor lange termijn relaties tussen professionals en opdrachtgevers kunnen wij ook uitstekende ondersteuning bieden bij de invulling van tijdelijke functies en werkzaamheden op projectbasis. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Contact

Young Professional Recruitment
Baronie 54
2404 XG Alphen a/d Rijn

020-2117657

KVK:70514712
Internationaal Accountmanager

Internationaal Accountmanager

Geplaatst op: 2021-10-25

ALKMAAR Zoek jij een job waarbij je regelmatig internationaal onderweg bent en een grote mate van vrijheid geniet? Ben jij energiek en gedreven, kan jij onderhandelen als de beste en dagen commerciële targ...

Lees meer Meer nieuws
Projectleider

Projectleider

Geplaatst op: 2021-10-25

ALKMAAR Als Projectleider bij deze organisatie geef je samen met het team uitvoering aan de werkvoorbereiding en de realisatie van projecten op locaties over de hele wereld. Met jouw technische kennis in combin...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.