Over Young Professional Recruitment

Young Professional Recruitment is een lokaal arbeidsbemiddelingsbureau gericht op vaste functies en lange termijn relaties tussen professionals en onze opdrachtgevers. Wij helpen zowel starters als professionals met een MBO diploma of een Bachelor-, Master- of PHD-titel bij het vinden van een droombaan waarbij het maximaliseren van het potentie van de individu de leidraad is. Onze specifieke marktkennis beslaat de werktuigbouwkundige en elektrotechnische sector in Noord- en Zuid-Holland. Wij staan ervoor open iedereen zo goed mogelijk bij te staan in hun zoektocht en zijn trots op onze staat van dienst waarbij diversiteit en gelijke kansen de norm zijn.

De wensen en ambities van professionals en opdrachtgevers staan in onze dienstverlening centraal en onze specialistische adviseurs zorgen voor een uitstekende connectie tussen beiden. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de functiegebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde en kunnen daardoor goed doorgronden waar een professional naar op zoek is en welke invulling voor de opdrachtgever van toepassing is. Hoewel onze focus ligt op het zorgen voor lange termijn relaties tussen professionals en opdrachtgevers kunnen wij ook uitstekende ondersteuning bieden bij de invulling van tijdelijke functies en werkzaamheden op projectbasis. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Contact

Young Professional Recruitment
Baronie 54
2404 XG Alphen a/d Rijn

020-2117657

KVK:70514712
Junior Project Engineer

Junior Project Engineer

Geplaatst op: 2021-09-18

AMSTERDAM Als Junior Project Engineer bij deze organisatie kom je te werken in een projectteam. Tijdens de eerste maanden krijg je van collega’s gerichte training en coaching tijdens je werkzaamheden en j...

Lees meer Meer nieuws
Projectleider Aging Assets

Projectleider Aging Assets

Geplaatst op: 2021-09-13

Velsen-Noord Als technisch dienstverlener in mono- en multidisciplinaire onderhoudsprojecten zal je je bij deze opdrachtgever bezig houden met projectleiding van uitdagende mono- en multidisciplinaire onderhoud...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.