Veelgestelde vragen

 •   Wat is voor mij het verschil tussen werving en selectie en detachering?

  Bij werving en selectie treed de kandidaat na de sollicitatie direct bij u in dienst. Bij detachering staat de kandidaat onder contract bij Young Professional Recruitment. Dit is vaak een tijdelijke periode zodat u de kandidaat na een kennismakingsperiode zelf in dienst kunt nemen.

 •   Hoe werven jullie kandidaten?

  Wij werven kandidaten veelvuldig uit onze ruime database. Daarnaast maken we gebruik van on- en offline advertenties, social media, beurzen, sponsoring en evenementen.

 •   Kan ik bij Young Professional Recruitment terecht voor een projectmedewerker?

  Absoluut, Young Professional Recruitment heeft in haar netwerk veel kandidaten die enkel werken op projectbasis.

 •   Zijn de adviseurs van Young Professional Recruitment VCU gecertificeerd?

  Ja. Al onze adviseurs zijn in het bezit van een VCU-certificaat. Met deze certificering bieden wij de garantie dat onze medewerkers goed zijn geïnformeerd over de veiligheid- en gezondheidsrisico’s van een technisch beroep.

 

Contact

Young Professional Recruitment
Baronie 54
2404 XG Alphen a/d Rijn

020-2117657

KVK:70514712
Internationaal Accountmanager

Internationaal Accountmanager

Geplaatst op: 2021-10-25

ALKMAAR Zoek jij een job waarbij je regelmatig internationaal onderweg bent en een grote mate van vrijheid geniet? Ben jij energiek en gedreven, kan jij onderhandelen als de beste en dagen commerciële targ...

Lees meer Meer nieuws
Projectleider

Projectleider

Geplaatst op: 2021-10-25

ALKMAAR Als Projectleider bij deze organisatie geef je samen met het team uitvoering aan de werkvoorbereiding en de realisatie van projecten op locaties over de hele wereld. Met jouw technische kennis in combin...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.