Detachering

Wanneer u een kandidaat in dienst neemt op basis van detachering via Young Professional Recruitment dragen wij de werkgeversrisico’s. Young Professional Recruitment opereert als werkgever en u betaalt enkel voor de gewerkte uren. Werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen en bijzonder verlof komen voor rekening van Young Professional Recruitment. Deze constructie komt goed van pas wanneer u externe kennis wilt binnen halen voor een tijdelijk project, bij vervanging van een langdurige zieke werknemer of een collega op zwangerschapsverlof. Daarnaast gebruiken onze opdrachtgevers deze mogelijkheid ook graag om een afgesproken periode te wennen aan een nieuwe werknemer om deze vervolgens(bij tevredenheid) zelf in dienst te nemen. Onze adviseurs staan in nauw contact met het toptalent uit uw regio en helpen u graag met het maken van de juiste match. 

Wilt u een vrijblijvend gesprek om te bespreken of detachering de juiste oplossing is voor uw organisatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Contact

Young Professional Recruitment
Baronie 54
2404 XG Alphen a/d Rijn

0172-820993

KVK:70514712
Design Engineer

Design Engineer

Geplaatst op: 2019-08-14

Functieomschrijving Als een designer ben je binnen een team van engineers verantwoordelijk voor het creëren van ontwerp concepten vanaf de eerste stap van ideeontwikkeling. Daarnaast ben je verantwoordelij...

Lees meer Meer nieuws
Project Engineer

Project Engineer

Geplaatst op: 2019-05-23

Functieomschrijving Bij deze opdrachtgever werk je in teamverband en zelfstandig aan machines, constructies en complete installaties. In deze functie verwerk je zowel configureerbare machines als unieke nieuwe ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.