Detachering

Wanneer u een kandidaat in dienst neemt op basis van detachering via Young Professional Recruitment dragen wij de werkgeversrisico’s. Young Professional Recruitment opereert als werkgever en u betaalt enkel voor de gewerkte uren. Werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen en bijzonder verlof komen voor rekening van Young Professional Recruitment. Deze constructie komt goed van pas wanneer u externe kennis wilt binnen halen voor een tijdelijk project, bij vervanging van een langdurige zieke werknemer of een collega op zwangerschapsverlof. Daarnaast gebruiken onze opdrachtgevers deze mogelijkheid ook graag om een afgesproken periode te wennen aan een nieuwe werknemer om deze vervolgens(bij tevredenheid) zelf in dienst te nemen. Onze adviseurs staan in nauw contact met het toptalent en professionals uit uw regio en helpen u graag met het maken van de juiste connectie. 

Wilt u een vrijblijvend gesprek om te bespreken of detachering de juiste oplossing is voor uw organisatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Contact

Young Professional Recruitment
Baronie 54
2404 XG Alphen a/d Rijn

020-2117657

KVK:70514712
Internationaal Accountmanager

Internationaal Accountmanager

Geplaatst op: 2021-10-25

ALKMAAR Zoek jij een job waarbij je regelmatig internationaal onderweg bent en een grote mate van vrijheid geniet? Ben jij energiek en gedreven, kan jij onderhandelen als de beste en dagen commerciële targ...

Lees meer Meer nieuws
Projectleider

Projectleider

Geplaatst op: 2021-10-25

ALKMAAR Als Projectleider bij deze organisatie geef je samen met het team uitvoering aan de werkvoorbereiding en de realisatie van projecten op locaties over de hele wereld. Met jouw technische kennis in combin...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.