Detachering

Wanneer u een kandidaat in dienst neemt op basis van detachering via Young Professional Recruitment dragen wij de werkgeversrisico’s. Young Professional Recruitment opereert als werkgever en u betaalt enkel voor de gewerkte uren. Werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen en bijzonder verlof komen voor rekening van Young Professional Recruitment. Deze constructie komt goed van pas wanneer u externe kennis wilt binnen halen voor een tijdelijk project, bij vervanging van een langdurige zieke werknemer of een collega op zwangerschapsverlof. Daarnaast gebruiken onze opdrachtgevers deze mogelijkheid ook graag om een afgesproken periode te wennen aan een nieuwe werknemer om deze vervolgens(bij tevredenheid) zelf in dienst te nemen. Onze adviseurs staan in nauw contact met het toptalent en professionals uit uw regio en helpen u graag met het maken van de juiste connectie. 

Wilt u een vrijblijvend gesprek om te bespreken of detachering de juiste oplossing is voor uw organisatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Contact

Young Professional Recruitment
Baronie 54
2404 XG Alphen a/d Rijn

020-2117657

KVK:70514712
Junior Project Engineer

Junior Project Engineer

Geplaatst op: 2021-09-18

AMSTERDAM Als Junior Project Engineer bij deze organisatie kom je te werken in een projectteam. Tijdens de eerste maanden krijg je van collega’s gerichte training en coaching tijdens je werkzaamheden en j...

Lees meer Meer nieuws
Projectleider Aging Assets

Projectleider Aging Assets

Geplaatst op: 2021-09-13

Velsen-Noord Als technisch dienstverlener in mono- en multidisciplinaire onderhoudsprojecten zal je je bij deze opdrachtgever bezig houden met projectleiding van uitdagende mono- en multidisciplinaire onderhoud...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.